Jesper Pedersen: 

“Med mange butikskølere og fryserum giver det sig selv, at vi er særdeles afhængige af konstante og ensartede køle- og frysetemperaturer. Derfor er en defekt køler også noget, vi for alt i verden har brug for at opdage, – hurtigst muligt. Går der for lang tid med stigende temperaturer, der overskrider vores tolerancer, risikerer vi at miste slagtervarer og omsætning for rigtig mange penge. Vi kan også have en planlagt leverance ud af huset på 100 kuverter, som må annulleres pga. en uopdaget, defekt fryser. Det vil skade vores omdømme. Og et strømsvigt en onsdag nat eller i weekenden har store konsekvenser. Men dét er vi heldigvis ude over nu: 

TEMPLOG har indbygget batteri med en garanteret levetid på minimum 3 år. Vi har dermed fået en ekstra sikkerhed mod uopdaget nedbrud. 

TEMPLOG overvåger og registrerer automatisk kølernes temperaturer og alarmerer både mig og min kompagnon via SMS, email og et mobil-opkald indenfor en halv time efter en konstateret temperaturafvigelse.

Og så er vi tilmed helt fri for at bruge ressourcer på egenkontrol med registrering af temperaturer og udarbejdelse af dokumentation overfor myndighederne:  

Log’en foretager automatisk daglige registreringer af køle-/frysernes temperaturer, og TEMPLOG sender hver dag en døgnrapport til min mail. Som graf eller Excel-skema. Det kan vi selv bestemme. Og al data gemmes i 5 år. Dét er nemt og ligetil. Vi har virkelig fået stor sikkerhed for små penge.” 

Facts om Beringsslagteren

  • DK-8700 Horsens
  • Ejere: Steen Mortensen og Jesper Pedersen
  • Forretningen har 26 ansatte, der årligt forarbejder og forædler mange tons kød til pølse-specialiteter, convenience og færdigretter, hjemmelavet pålæg og komplette menuer til private og virksomheder.